Superfood: avocado

1

Tegenwoordig zijn superfoods razend populair vanwege hun gezonde eigenschappen. Deze serie richt zich niet alleen op de bekende superfoods zoals chiazaad, gojibessen en cacao, maar ook op de minder bekende die minstens net zo gezond zijn.

Dit boek laat zien dat je alle kanten uit kunt met de avocado: van een guacamole, smoothie, soep, salade tot mousse en zelfs ijs. De avocado opnemen in je dagelijkse eetgewoonten heeft een positieve invloed op je gezondheid. Het is namelijk een goede bron van eiwitten, bevat goede vetten en zit vol vitaminen.

Dankzij de mooie foto’s, interessante weetjes en lekkere recepten zal de avocado vaker op tafel komen te staan!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
120
Laatste editie
24 april 2015
Uitgeverij
Van Duuren Media
ISBN
9789059408197

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Lekker zondigen met superfood

door Monica Weterings op 10-06-2015

Het boek Superfood: avocado van Linda Shearer is onderdeel van een serie waarin steeds een ander superfood centraal staat. Naast cocoanibs, gojibessen en tarwegras zijn ook veel gewone, alledaagse producten heel gezond. Het is goed dat iemand daar eens op wijst.

De avocado wordt wel met heel veel tamtam als superfood gepresenteerd. Het boekje staat vol citaten van dieetgoeroes: ´De boodschap is...


Lezersrecensies (1)

Super leuk!

door: Eline R. 1 reactie 1 like
Ik heb dit boek gewonnen via een giveaway, hier op hebban, en ik ben er echt heel blij mee. Het is echt een super leuk kookboek. Er staan veel leuke gerechten in en ook zeer veel mooie, kleurrijke foto's. Ik heb nog geen gerecht geprobeerd, maar ze zien er niet zo moeilijk uit. Perfect dus voor een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic