Supersalades

1

Lijsten 1
Salades: gezond, snel en lekker!

Iedereen houdt van salades. Als de ster van een maaltijd, als een smakelijk bijgerecht of voorgerecht of als lunch; een salade is snel gemaakt en je kunt er oneindig mee variëren: van vegetarische, rauwe en veganistische salades tot salades met vlees of vis.

In 'Supersalades' staan meer dan 250 recepten voor gezonde en verse salades. De gerechten zijn ingedeeld per seizoen en nemen niet meer dan 20 minuten bereidingstijd in beslag. Ook worden er tientallen tips voor dressings gegeven.

De formule voor een supersalade is eenvoudig: je kiest een slasoort voor de basis, voegt groenten of fruit toe, vervolgens neem je een proteïnerijke topping en een extra topping. Om het geheel af te maken besprenkel je je salade met verse kruiden en een dressing.

Je salades zullen nooit meer hetzelfde zijn!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
18 juni 2014
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431035
Advertentie

Hebban recensie

Zelden zo'n duidelijk boek gezien

door nelleke van Lindonk op 26-01-2015

Mijn eerste gedachte was; wie gaat er nu nog een boek met 250 gezonde salades uitgeven, maar na het snel doorbladeren was m’n tweede gedachte; wat een leuk boek.
De auteur David Bez uit Italië is naast grafisch ontwerper ook foodie. Hij houdt van lekker eten, wil na de lunch weer fit aan het werk kunnen, koopt zoveel mogelijk duurzame en streekproducten en is een vader die zich zorgen maakt om de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic