Superstarters

1

Start de dag met een superontbijt! Het belang van een goed ontbijt wordt steeds meer onderstreept: na de nachtrust heeft het lichaam nieuwe energie nodig om er weer volop tegenaan te kunnen gaan.
Superstarters laat je zien hoe je eindeloos kunt variëren en bovenal weinig tijd hoeft te spenderen aan het maken van je ontbijt. Start de dag met abrikozen, nectarines, walnoten en yoghurt. Of eet roggebrood met geitenkaas, blauwe bessen en vijgen. Varieer met maan-, hennep- of chiazaad en vervang de yoghurt eens door cottage cheese of crème fraîche.
David Bez bewijst na zijn zeer succesvolle Supersalades dat je net zo makkelijk in een handomdraai de meest fantastische ontbijtjes kunt maken; ook met alternatieven voor vegetariërs, veganisten en mensen die glutenvrij eten. Voor elk wat wils en uiteraard zijn alle superstarters ook prima geschikt als tussendoortje.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
11 januari 2016
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431387

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Snelle ontbijtvariaties

door Marieke Pulles op 18-02-2016

Ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag. In Superstarters staan meer dan 150 gezonde en snelle ontbijtvariaties. Na twee jaar experimenteren heeft David Bez samen met een voedingsdeskundige een aantal uitgangspunten samengesteld. Regel nummer 1 is dat het ontbijt er verleidelijk en kleurrijk uit moet zien. Regel nummer 2 is dat het moet bestaan uit ongeraffineerde ingrediënten.  

Het...


Lezersrecensies (1)

Het boek is echt een inspiratieboek voor je ontbijt.

door: DonderDesign 1 like
Mijn ontbijt bestaat al jaren uit een beschuitje of boterham met boter en vlokken, ernaast een glas cola. Het glas cola is tegenwoordig vervangen door een glas water. In het weekend vind je er wel eens een gekookt eitje naast of een appel maar dan houd het wel op. Zelf ben ik al in de weer geweest...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic