Sushi, maki, temaki...
Sushi is het emblematische gerecht geworden voor de Japanse keuken. De meest voorkomende en simpelste vorm is nigiri sushi, maar er zijn nog allerlei andere heerlijke variaties mogelijk, zoals maki (maki-loempia's; tempura- en regenboog-maki en nog veel meer), temaki, chirashi en sashimi. Word nu expert in sushi met deze 90 traditionele en moderne recepten en meer dan 200 stap-voor-stapfoto's. In dit boek leert u alles over vis snijden, sushirijst maken en rollen, vegetarische opties en nog veel meer!
Sushi is het emblematische gerecht geworden voor de Japanse keuken. De meest voorkomende en simpelste vorm is nigiri sushi, maar er zijn nog allerlei andere heerlijke variaties mogelijk, zoals maki (maki-loempia's; tempura- en regenboog-maki en nog veel meer), temaki, chirashi en sashimi. Word nu expert in sushi met deze 90 traditionele en moderne recepten en meer dan 200 stap-voor-stapfoto's. In dit boek leert u alles over vis snijden, sushirijst maken en rollen, vegetarische opties en nog veel meer!