Symmetrische bevruchting van de mens

0

Seks bedrijven en een kindje maken wanneer en met wie je maar wil? Of rekening houdend met de natuurlijke ordening, inbegrepen kosmische en astronomische wetten, bewust je partner en moment van conceptie kiezen en deel uitmaken van de 'symmetrische organisatie van de menselijke voortplanting'?
Onder andere de volkomen ongestructureerde 'voortplantingsanarchie' van onze Westerse samenleving leidt volgens schrijver Yuri Romashev tot 'asymmetrische kinderen' met een valse start in het leven. Hij is de allereerste auteur over dit onderwerp en prikt door allerlei moderne conventies en mythes heen. Liefde, wat is dat dan precies? En een 'Prins op het witte paard'? Een afval van de logica wellicht?
Hetzelfde geldt voor partnerkeuze- en paringsdwang vanuit de irrationaliteit van religies en andere groepsdruk.
Dit boek zal u verbazen, wellicht irriteren, en, zo hoopt de schrijver, de ogen openen. Hij verwacht dat dit onderwerp nog jaren actueel blijft. Zeker zolang de meeste vrouwen regelmatig worden bevrucht in een uitbarsting van intense emoties of ingegeven door ouderwetse tradities.
Yuri reikt ons ook de oplossing aan: de opstelling van een nieuw kalendersysteem, een nieuwe jaarindeling met de belangrijkste antwoorden op de verschillende essentiële vragen in het leven, zoals 'wie is je echte levenslotpartner', 'wat is de juiste datumbepaling voor een zwangerschap' en 'wat is symmetrische bevruchting van de mens.'
De lezer wacht een verrassende tekst vol intrigerende en tot dusver verborgen kennis, bijvoorbeeld over de verborgen symmetrie en wat we nog niet weten over de bestaande Gregoriaanse kalender die in 1582 werd ingevoerd.
Yuri Romashev (1961) is Nederlander. Hij woont sinds 1993 in Nederland, maar is geboren in de Krim aan de kust van de stad Kerch, tussen de Azov- en Zwarte Zee. Hij is een vrije denker, mysticus, met een scherpe blik naar de realiteit. Zijn interesses liggen op het gebied van wetenschap, grafische kunst, poëzie, geschiedenis en uitvinding.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
166
Laatste editie
17 juni 2015
Uitgeverij
Frontier Publishing
ISBN
9789078070696
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic