Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

't Laurierblad

'Koken is geen kunst, het is een ambacht.' zegt Guy Van Cauteren, chef van restaurant 't Laurierblad in Berlare.nDit boek vertelt het passionele verhaal van meer dan 40 jaar gastronomie. Voor Van Cauteren zijn recepten enkel aanzetten die de individualist op weg helpen een eigen interpretatie te vormen. nGuy Van Cauteren heeft een hekel aan alles wat in keurslijfjes zit. Voor hem klasse maar geen pretenties. Zijn keuken is klassiek, maar niet in de betekenis van nostalgisch.nnMet veel respect worden de ingredi?nten en de keuze ervan besproken. Van wilde paling en wilde fazant tot hoevevarken, elk recept wordt met dezelfde passie behandeld. Het zijn niet de typische recepten van grootmoeder, daar is Van Cauteren t? rebels voor.nnPrikkelen van de zintuigen, goed doseren en de klanten waar voor hun geld bieden zijn d? topprioriteiten voor Van Cauteren.nnBijgestaan door de schitterende fotografie van Willy Lippens en de boeiende teksten van Stefaan Van Laere, bent u zo bereid om zelf aan de slag te gaan volgens uw eigen interpretatie.
Toon details

Schrijf een recensie

Is 't Laurierblad het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op 't Laurierblad

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.