Tana's keukengeheimen

0

Tana Ramsay onthult het geheim achter lekker zelf koken. Hoe maakt u een goede aardappelpuree, de perfecte biefstuk of een knapperig korstje voor een viskoekje? En hoe kunt u zelfgemaakt kruimeldeeg het best uitrollen? Op al deze vragen en nog heel veel andere geeft Tana antwoord. Met de 120 recepten in dit boek, allemaal voorzien van een handige tip, maakt Tana heerlijk koken voor iedereen haalbaar.

Met behulp van haar tips leert u hoe u het beste resultaat krijgt en hoe u de beste ingrediënten kiest. Zo laat Tana bijvoorbeeld zien hoe u vlees gelijkmatig braadt; waar u op moet letten bij het kopen van verse vis; welke aardappelsoort u moet gebruiken voor puree of patat; en hoe u kunt zien wanneer een taart gaar is.

Dankzij de vele recepten voor vlees, vis, pasta, rijst en granen, hartige en zoete taarten, groente, brood en toetjes is dit boek een onmisbare hulp in de keuken en een bron van inspiratie die de kok in u wakker maakt.
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
04 februari 2012
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048305148

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic