Tankstelle

9

Artikelen 1 Lijsten 2

Duitsland 1998. Douwe werkt naast zijn studie in een tankstation, waar hij bevriend raakt met Mehmet en Toni. Via Toni maakt Douwe kennis met VOWA, een koeriersdienst die beschikt over luxe zakenauto's. Douwe en Mehmet sluiten zich aan en worden ingewijd in de wereld van snelwegen, hotels en geheime codes. Hun vracht, de 'zeepjes', krijgen ze nooit te zien: zelfs de koeriers weten niet waar in de auto de buit zich bevindt. Aan het eind van de rit wachten letterlijk bergen geld. Er zijn uitjes naar chique badplaatsen, er zijn vrouwen en er is champagne. Maar ook het motto 'binnen is binnen' klinkt vaak. Het duurt lang voordat Douwe ontdekt dat dit motto buitengewoon serieus genomen moet worden. De grens tussen vriendschap en verraad blijkt flinterdun.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
31 januari 2014
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046815816 , 9789046816073 , 9789046817858


Artikelen over Tankstelle

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,99 Bestel het ebook bij Libris voor 6,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 6,99
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersLezersrecensies (2)

Pompbediende Aan Vooravond Van Volwassenheid

door: Kaj Peters 1 like
Nogal voorspelbare misdaadroman over een intelligente jongeman die steeds meer vast komt te zitten in een crimineel netwerk. Misschien heeft dit werk nog enigszins een originele insteek omdat het de betreffende drugskoerier toont als iemand die totaal geen zich heeft op plotselinge...

Tankstelle

door: Astrid80 1 like
Ik vond het niet zo'n goed boek. Ik had moeite om er doorheen te komen. Er gebeurt ook niet veel. Ik had er meer van verwacht. Veel sex,drugs en geweld.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic