Tante Grietje wordt koningin

0

Koningin Savenne is heel erg moe van al het lintjes knippen. Ze gaat een tijdje weg. Ze laat een afscheidsbriefje achter en koning Ronald zet meteen een advertentie om mensen te vragen haar te zoeken. Kevin vraagt Anna en Bas om te helpen en ook tante Grietje, Hans de kat en Kukke, die net verkering heeft met een lief meisjesmuisje, worden opgetrommeld. De broer van Bas, Sietse, gaat ook mee, maar die werkt zich zoals meestal, meteen in de nesten. Als ze op zoek zijn naar de koningin in het bos, komt hij in de macht van Sjoerd, de politicus en kan alleen nog maar naar hem luisteren. Zou het Anna wel lukken om hem te slim af te zijn?
Tante Grietje wordt meteen benoemd tot koningin. Ze moet het nog leren en toespraken voorlezen vindt ze heel moeilijk. En die mooie jurk zit haar veel te strak. Gelukkig helpt professor Onne haar. Ze staan steeds vaker te smoezen en elkaar complimentjes te maken. Zouden ze soms verliefd zijn…?
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
22 juni 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089543110

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic