Te gast in Guatemala en Honduras

0

Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking.
Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Guatemala en Honduras. Veel aandacht voor de oorspronkelijke bewoners zoals de Maya's in Guatemala en de Garifuna's in Honduras. Daarnaast verhalen over Allerzielen, gemeenschapstoerisme en ontmoetingen met een schoenpoetser, buschauffeur en vrijwilliger. De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een handig woordenlijstje, boekentips en websites.
Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Guatemala en/of Honduras willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van deze landen wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Laatste editie
31 januari 2008
Uitgeverij
Informatie Verre Reizen V.O.F.
ISBN
9789076888743

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic