Te gast in Oeganda

0

Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking.
Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Oeganda. Onderwerpen die aan bod komen zijn een traditionele bruiloft, moderne kunst, authentieke souvenirs, medicijnmannen en gemeenschapstoerisme. De reisreportages brengen je o.a. naar de mooiste wildparken, het Rwenzori gebergte, de 'avonturenhoofdstad' Jinja en het Wilde Oosten van de beruchte Karamojong strijders.
De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er lijstje met boekentips en nuttige websites.
Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Oeganda willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren.

Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
06 september 2013
Uitgeverij
Informatie Verre Reizen V.O.F.
ISBN
9789460160172

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic