Te gast in Sri Lanka

0

Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking.
Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Sri Lanka. Onderwerpen die aan bod komen zijn omgangsvormen, de Esala Perahera, herinneringen aan het VOC-verleden, Poya-dagen, bereiding van curry's, positie van de thee-Tamils en het lot van de olifant. De reisreportages brengen je naar de vissersplaats Negombo, de voormalige Tamil hoofdstad Jaffna, de koningsstad Polonnaruwa en het hoog tussen de theevelden gelegen Ella.
De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een woordenlijstje en een overzicht met boeken en websites.
Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Sri Lanka willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren.

Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
31 juli 2012
Uitgeverij
Informatie Verre Reizen V.O.F.
ISBN
9789460160318
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic