TE GAST IN Suriname (pocket)

, , ,

0

TE GAST IN Suriname (4e druk 2014) is samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking.
Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Suriname. In deze editie is aandacht voor de verschillende bevolkingsgroepen, met name voor de inheemse indianen en marrons. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn de religieuze diversiteit, variatie aan huizenbouw, medicinale kruiden, goudwinning en voetbal. De reisreportages brengen je van de Waterkant in Paramaribo naar de plantages van de Commewijne en de jungle in het binnenland.
De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er lijstje met boekentips en nuttige websites.
Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Suriname willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Laatste editie
04 maart 2014
Uitgeverij
Informatie Verre Reizen V.O.F.
ISBN
9789460160462
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic