Te gast in Tanzania

0

Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking.
Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Tanzania. Onderwerpen die aan bod komen zijn cultuurverschillen, Maasai, tingatinga schilderkunst, hiphop en traditionele muziek, traditionele omslagdoeken, het Victoriameer en bezoek aan fairtrade koffieplantage. De reisreportages brengen je naar het Serengeti Nationaal Park, de toppen van de Kilimanjaroen het kruideneiland Zanzibar.
De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er lijstje met boekentips en nuttige websites.
Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Tanzania willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren.

Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
30 november 2011
Uitgeverij
Informatie Verre Reizen V.O.F.
ISBN
9789460160004

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 8,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 8,95
bestellen
bestellen
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic