Te gast in Te gast in Costa Rica & Panama

0

Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking.
Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Costa Rica en Panama. Zoals een spannend verhaal over een wandeltocht naar een vulkaan, wildwater raften en een verblijf op eilanden bij Kuna indianen. Daarnaast een speurtocht naar cultuurschatten, verblijf bij een bioboer, een bezoek aan een koffieplantage en een vaartocht door het Panamakanaal.
De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er lijstje met boekentips en nuttige websites.
Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Costa Rica en/of Panama willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van deze landen wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
30 juni 2010
Uitgeverij
Informatie Verre Reizen V.O.F.
ISBN
9789460160165

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic