Team Mortis - Kristalkinderen

10

Team Mortis wordt naar Kroatië gestuurd voor wat een banale beveiligingsopdacht lijkt. Erika voelt er niets voor om duikmeisje Nelle Weidling in Lokva Rogoznica op te pikken en naar Kravica te brengen. Kunnen ze geen taxi sturen? Ze zijn een spionageteam, geen koerierdienst!

Maar de missie loopt helemaal uit de hand. Een obscure groepering blijkt achter tienermeisjes aan te zitten die net als Nelle de naam Weidling dragen. De bende reist Europa door, ontvoert de Weidlingmeisjes en laat hen voor dood achter met een mysterieuze wond aan hun buik.

Erika moet samen met Andreas, Felix en Nielsen en hun beschermeling op de vlucht slaan. Net zoals Nelle heeft het team geen enkel idee wat het grote geheim is dat verborgen zit in Nelle Weidlings buik. Ze moeten het mysterie ontrafelen voor de moordlustige bende ook hen te pakken krijgt ...
'Kristalkinderen' is de vijfde Team Mortis thriller.
Verschenen in
Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
24 september 2015
Uitgeverij
Bakermat
ISBN
9789059241367

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Ik hou niet van thrillers? Als je deze serie leest, ben je op slag verliefd!

door: Audrey 1 like
Dit boek is al het vijfde deel van de Team Mortis-serie en ik moet zeggen dat Bjorn Van Den Eynde er telkens weer in slaagt om dit boek even fantastisch te maken als de vorige. Misschien is dat ook wel één van de redenen waarom ik zijn boeken zo graag lees. Ze zijn niet alleen spannend, maar ze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic