Tegen wil en dank

33

'Als je aan een Goddard begint, is het onmogelijk het weer weg te leggen.' - Trouw

Voorjaar 1919 - James ‘Max’ Maxted, voormalig piloot in de Grote Oorlog, is ervan overtuigd dat de Duitse meesterspion Fritz Lemmer als enige meer weet over de mysterieuze dood van Max’ vader.
Met een valse identiteit infiltreert hij in Lemmers netwerk. Hij krijgt de opdracht een geheim document te stelen aan boord van een Duits slagschip. Maar de informatie waar het om gaat blijkt zo explosief, dat Max wordt gedwongen zijn identiteit prijs te geven en te vluchten voor zijn leven.
Een adembenemende jacht brengt Max van Schotland naar Londen en Parijs, waar de wereldleiders onderhandelen over de buit van de Eerste Wereldoorlog. Er staat enorm veel op het spel, het is voor alle betrokkenen een zaak van leven en dood...

Robert Goddard is historicus en schrijver van prijswinnende, wereldwijde bestsellers. Tegen wil en dank is het tweede deel van de Wijde Wereld Trilogie.

'Echt zo’n spannend, complex boek vol onverwachte wendingen, dat je in één ruk uitleest.' - Nouveau

Verschenen in
Serie
Wijde Wereld Trilogie (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
384
Laatste editie
22 mei 2015
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567355 , 9789024567362
Bestel dit boek vanaf  €22,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

Het geduld wordt danig op de proef gesteld!

door Cees van Rhienen op 10-06-2015

Na Intrige in Parijs  dat als eerste deel in de ‘Wijde wereld trilogie’ is verschenen, presenteert Robert Goddard nu Tegen wil en dank  als tweede deel. En zoals het bij een trilogie te doen gebruikelijk is, sluit dit verhaal naadloos aan op het einde van deel 1 en pakt daar de draad weer op.

Voormalig piloot James Maxted heeft nog steeds grote twijfels bij de doodsoorzaak van zijn vader. Hij is...


Lezersrecensies (1)

Wereldwijd labyrint vol moord, verraad, dubbelspel en mysterie

door: Rudi 1 like
Tot verbazing van velen, incluis mezelf, bleek Robert Goddards Intrige in Parijs het eerste deel te zijn uit een driedelige serie. Dat was voor sommigen een teleurstelling; anderen waren blij verrast. Ik zat er wat tussenin maar op één derde blijven hangen was geen optie dus stortte ik me vol...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic