Teken van Drie en de Codex Vectus

1

Elena krijgt een geheimzinnig boek in handen en gebruikt een spreuk waardoor 'de drie' in een andere tijdlijn terecht komen. Vanaf dat moment worden ze geconfronteerd met wezens die er allemaal op uit zijn om de magische boeken in bezit te krijgen.

William en zijn twee buurmeisjes zijn doodnormale tieners, maar raken door toeval verzeild in een onbekende wereld. Als William een geheimzinnige glazen bol vindt, raakt hij bezeten door een kwaadaardige macht, op zoek naar het "Boek der Schepping" waarin spreuken staan om leven te scheppen of te vernietigen.

Terwijl Charlotte en Elena elkaar uit het oog verliezen, ontmoeten ze allerlei vreemde wezens.
Het blijkt dat de drie kinderen een geheim geboortemerk: het teken van III hebben waardoor ze de nieuwe bewaarders van het geheimzinnige boek zijn. Gelukkig kunnen ze William bevrijden, maar dat is nog maar het begin van de strijd om het boek.

Dit verhaal doet denken aan de 'Narnia kronieken' van C.S.Lewis, waarin gewone kinderen in een geheimzinnige wereld avonturen beleven en een taak moeten verrichten.

Verschenen in
Serie
Teken van Drie (1)
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
165
Laatste editie
29 juli 2015
Uitgeverij
Kabook Publishing
ISBN
9789402131550 , 9789402131635 , 9789082020175
Bestel dit ebook vanaf  €3,96 bijLezersrecensies (1)

Een beetje magie

door: Frieke van der Meijden 1 like
Ik heb even moeten zoeken naar dit boek op Hebban. Want mijn luisterboekdelen zijn geschreven door L.A.Dawn. En het duurde even voor ik door had dat dit een pseudoniem was van Lydia van Houten. Alles draait in deze serie om drie kinderen en om drie delen van 'e'en boek. Wat een toeval dat de seerie...
luisterboek

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic