Teken van Drie en de Codex beschermers

1

Tweede deel van de trilogie: 'Teken van Drie' waarin de tweeling Elena en Charlotte, samen met hun buurjongen William spannende avonturen beleven in parallelle werelden en wisselende tijdlijnen.

De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van "het teken van drie" door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers. Tenminste, dat lijkt zo.
Als blijkt dat William zichzelf niet is, en Charlotte zich tegen Elena verzet staat Elena er op gegeven moment helemaal alleen voor. De zoektocht naar een missende Codex is begonnen.

Onderweg leert Elena nieuwe vrienden kennen. Luxis en de wereldvreemde professor Lupus, staan haar bij. Ook Bia blijkt een betrouwbare partner maar is het genoeg om te winnen van hun aartsvijand Zafor?

De Codex beschermers is het spannende en sprookjesachtige tweede deel in de trilogie om kennis en macht. De strijd tussen goed en kwaad is nog maar net begonnen...

"Dit verhaal doet denken aan de 'Narnia kronieken', waarin gewone kinderen in een geheimzinnige wereld avonturen beleven en een taak moeten verrichten. Het is een spannend, sprookjesachtig verhaal, waarin elfjes, monsters en andere wezens vechten om het toverboek. De hoofdpersonen zijn echter gewone kinderen zonder speciale kwaliteiten en daardoor herkenbaar."

Verschenen in
Serie
Teken van Drie (2)
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
185
Laatste editie
21 juli 2016
Uitgeverij
Kabook Publishing
ISBN
9789082020120 , 9789402131581 , 9789402131642 , 9789082020182
Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijSchrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic