Teken van Drie en de Stella Maris

3

Derde en laatste deel van de trilogie: 'Teken van Drie' waarin de tweeling Elena en Charlotte, samen met hun buurjongen William spannende avonturen beleven in parallelle werelden en wisselende tijdlijnen.

In dit derde deel verliezen de drie magische boekbeschermers, hun kracht door een list van Theresa McFindlay. Theresa doet Elena een voorstel waar ze moeilijk nee op kan zeggen. Als blijkt dat de levensgevaarlijke tovenaar Zafor door Theresa is teruggehaald lijkt alle hoop verloren. Dan krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Maar is het genoeg om te winnen van Zafor en de inmiddels onoverwinnelijke Theresa en haar leger?

Verschenen in
Serie
Teken van Drie (3)
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
28 juli 2015
Uitgeverij
Kabook Publishing
ISBN
9789086601776 , 9789082020144 , 9789402123487 , 9789402123838 , ...
Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Een sprookjesachtig en avontuurlijk fantasyverhaal!

door: Mieke Schepens 1 like
Het is jammer, dat ik de eerste twee delen niet gelezen heb. Daardoor mis je eerst even wat als lezer en duurt het wat langer eer je bekend bent met de personages. Heb je eenmaal kennisgemaakt, wil je ze niet meer missen. Soms is het aandoenlijk hoe ze met elkaar omgaan, zo lief. Deze personages...

Gea

door: Gea Krikken-Elzing 1 like
Deel 3 was ook heel leuk en iets minder jeugdig. De vertaler heeft waarschijnlijk inmiddels een opfriscursus gehad want de schrijf- en spelfouten vielen in dit deel mee.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic