Tekenen en beleven van engelen in de mandala

0

Koester je in de aanwezigheid van de engelen door potlood en penseel op te pakken.
Veel mensen voelen zich aangesproken door engelen. Engelen vervullen vanuit hun wereld van Licht hun taak om op subtiele wijze goed nieuws, vernieuwing, troost en goddelijke kwaliteiten naar de aarde te brengen. De engelenwereld is door kunstenaars al vaak in beeld gebracht.
Met de vele (korte) workshops in dit boek kun je engelengestaltes en engelenmandalas ontwerpen, zowel figuratief als abstract. Al tekenend en schilderend komt de verfijnde wereld van de engelen spelenderwijs dichterbij.
Er wordt gewerkt met bijvoorbeeld kleurpotlood, verf, ecoline en softpastelkrijt, waardoor er een grote diversiteit is aan technieken en uitwerkingsmogelijkheden. De sfeerbladen die je maakt geven jouw engelen en mandalas een prachtig gekleurde achtergrond. Het wordt een feest en geeft je vleugels.
Greetje Molenaar werkt al vele jaren met de mandala in haar tekenschool de ronde kunst. Vele mensen hebben zich door haar enthousiasme bekwaamd in deze kunstvorm. Greetje Molenaar is ook de auteur van onder andere de succesvolle boeken 'Beginnen met mandala-tekenen en -ontwerpen', 'Symbolen in de mandala', en 'Sprookjes en oersymboliek in de mandala'.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
12 november 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150494

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic