Ten minste houdbaar tot

Ten minste houdbaar tot

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair Spots 1   Topics 0

Hoeveel water moet je dagelijks drinken? Is speltbrood gezonder dan tarwebrood? Kun je te veel vitaminen binnenkrijgen? Hoe veilig zijn zoetstoffen? Is appelsap even slecht als frisdrank? Zijn E-nummers schadelijk voor je lichaam? Waarom moet je eieren met de punt naar beneden bewaren? Hoe bereken je je energie-inname? Wat betekent ten minste houdbaar tot precies? Is gekweekte vis beter voor het milieu dan wilde vis? Droog je van koffie uit? Val je af als je koolhydraten schrapt?

Als voedingsdeskundige krijgt Steffi Haazen dagelijks diverse vragen van mensen die, door een overschot aan informatie over voeding en gezondheid vanuit wetenschappers, dieetgoeroes, foodbloggers en fitgirls, de weg kwijt zijn in het doolhof van gezonde voeding. Iedereen heeft er wel íets over te zeggen en het is hierdoor lastig het kaf van het koren te scheiden. Dit zorgt voor de nodige stress in de supermarkt. En dat is zonde, want in de basis is goede voeding helemaal niet ingewikkeld.

In Ten minste houdbaar tot geeft Steffi Haazen antwoord op de meest gestelde vragen en leert ze je gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding, etiketten te ontcijferen, marketingtrucs te doorzien, E-nummers te lezen, de koelkast perfect in te delen en nog veel meer.

Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Carrera
Laatste editie
24 januari 2019
ISBN
9789048846115 , 9789048846122
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Heel Hebban Kookt en Bakt / Renate leest Ten minste houdbaar tot van Steffi Haazen
03 april 2019 8 reacties
  Meer artikelen
Advertentie