Tequila sunrise

7

In de uitgaansgelegenheden van Brabant duikt een serie nieuwe xtc-pillen op. De politie start een onderzoek dat zich concentreert op de achilleshiel van de xtc-productie: het vervoer van grondstoffen en apparatuur.

Tijdens een van zijn bezoekjes aan de exclusieve nachtclub "La Dolce Vita" krijgt mr. Onno van Ryckevorssel, officier van justitie te 's Hertogenbosch, een onverwacht telefooontje van zijn vrouw. Na zijn overhaaste vertrek vindt zijn vaste hostess, Monica Heessels, een geheugenstick die uit het attachékoffertje van haar klant moet zijn gevallen. Onno zegt van niets te weten, maar speelt ondertussen wel zijn eigen spelletje. Het gevolg is een meedogenloze jacht op kroongetuige Venema die klem raakt tussen justitie en de organisatie van de beruchte crimineel Van Gils.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
14 juni 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086600212 , 9789491259364
Advertentie

Hebban recensie

    Jean-Paul Colin Hebban Recensent

Pas op voor de Krab!

door Jean-Paul Colin op 17-10-2007

Vraag Herman Vemde naar het jaar waaraan hij het liefst wordt herinnerd en hij zal antwoorden met 2002. In dat jaar won hij met Basuko  de Schaduwprijs voor het beste spannende debuut. De schrijver houdt de actualiteit scherp in de gaten en verweeft opmerkelijke misdaadfeiten in zijn thrillers. Zijn oeuvre heeft veel weg van faction. Toch is er te veel aan de fantasie van de auteur ontsproten om...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic