Terug naar Wouw

1

Terug naar Wouw is het vervolg op de debuutroman Never too Late van Karin Martens, waarin haar turbulente leven in Griekenland en met Grieken de revue passeert. Het boek eindigt met een tweede emigratie naar Kreta.
Het leven van Karin kent extreme ups en downs. Na de zoveelste down is zij in 2012 begonnen om haar leven aan het papier toe te vertrouwen. Schrijven is een missie geworden en geeft haar nieuwe inzichten. Daarnaast hoopt ze met haar verhalen anderen te inspireren. Het maakt niet uit hoe diep je gaat, er is altijd weer een weg naar boven, naar de top van de berg. Dat is wat Karin de lezer wil meegeven.
Terug naar Wouw is een meeslepend verhaal waarin Karin oude deuren opent naar het verleden. De emoties stromen als vanzelf naar binnen. Ze neemt je mee op reis vanuit het Brabantse Wouw naar Griekenland en Aruba. Zoals ze het zelf omschrijft: "Mijn eigen gouden driehoek."
In een tijdsbestek van dertig jaar verhuist Karin meerdere malen naar deze zonnige oorden. In dit boek omschrijft ze haar leven in de Arubaanse jetset en haar ultieme droom op de Griekse berg. Toch keert ze steeds weer terug naar Wouw.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
18 december 2015
Uitgeverij
Mijn Huis
ISBN
9789082479102
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic