Terugkeer naar Little Wing

1

Henry, Lee, Kip en Ronny zijn samen opgegroeid in het landelijke Wisconsin. Sinds hun jeugd zijn ze andere paden ingeslagen; Henry bleef op de familieboerderij en trouwde met zijn jeugdliefde, Ronny werd rodeorijder, Kip zocht zijn fortuin in de stad en muzikant Lee werd in één klap beroemd met zijn debuutalbum Shotgun Lovesongs. Nu zijn ze alle vier weer terug in Little Wing voor de bruiloft van Kip en dreigt oud zeer aan de oppervlakte te komen. Iedereen blijkt de vriendschap anders te ervaren, en de vraag is of de banden nog zo sterk zijn als vroeger.

Terugkeer naar Little Wing van Nickolas Butler, wat eerder verscheen als Shotgun Lovesongs, gaat over liefde en trouw, de kracht van muziek en de plaats waar we echt thuis horen.

'Een roman als een verzameling uitstekende countryliedjes: over liefde, vriendschap en de mooie verstikkende kanten van Small Town America.' – Het Parool

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
296
Laatste editie
30 juni 2015
Uitgeverij
Ambo/Anthos B.V.
ISBN
9789026331718 , 9789026332388

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic