Thalassa

0

Nominatie Boekenleeuw 2008  Nominatie Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen 2009

Dit aangrijpende en gevoelige verhaal baseerde de schrijver op een gebeurtenis in het leven van een jonge vrouw. Een meisje dat opgroeide in een zeer traditioneel bergdorp maar al van bij haar geboorte voorbestemd was om haar cultuur te ontglippen. Dit is het verhaal van een vreemd kind in een vreemde wereld, een wereld die zij zich nooit eigen kan maken en een wereld die haar bij voorbaat al veroordeelt.

PRINTING ON DEMAND (POD)  Dit boek is uitverkocht. U kan dit boek echter laten afdrukken volgens het principe van Printing On Demand. Printing On Demand maakt gebruik van nieuwe digitale druktechnieken, die de kwaliteit van de klassieke druktechnieken evenaren en die toelaten een boek per één exemplaar te drukken. Duur denkt u? Niets is minder waar: de hogere productiekost wordt opgevangen door andere kosten die lager liggen. De exemplaren worden aan marktconforme prijzen aangeboden. De prijs die u hierboven ziet, is de prijs die u betaalt.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
01 januari 1999
Uitgeverij
WPG Uitgevers Belgie NV
ISBN
9789022321263

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic