The Big green Egg Book

, ,

0

Na het succes van de eerste druk komt er nu een 2e herziene
druk. Met recepten niet alleen van Nederlandse chefs maar nu
ook met internationale namen.
De BGE heeft in korte tijd voor een ware kooksensatie
gezorgd. Zijn kracht is even eenvoudig als geniaal te noemen:
door zijn unieke eigenschappen wordt aan elk gerecht een
bijzondere en subtiele smaak afgegeven.
The BIG GREEN EGG BOOK is een must-have voor
iedereen die van puur en mooi eten houdt en smaak serieus
neemt én het logische vertrekpunt voor een optimaal
gebruik van de BGE. Via basisbereidingen wordt de lezer
stapsgewijs ingeleid in de vele toepassingen van het robuuste
kooktoestel - bakken, braden, stoven, grillen, roken en
slow cooking - waarbij gewerkt wordt met pure en eerlijke
(seizoensgebonden) ingrediënten. Naast heel veel extra's,
inspireren diverse topchefs de gebruiker uiteindelijk tot zijn
eigen masterclass.
Het team achter het succes van PUURST en DE
OOSTERSCHELDEKREEFT weet opnieuw een stoer en
eigentijds boek neer te zetten waar je als lezer direct mee aan
de slag wilt. De rooksnippers spatten van de foto's af! Het
boek weet de BGE in zijn essentie te vatten en neemt je mee in
een ultieme smaakbeleving.
Als je nog geen foodie was, dan word je het wel nu!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
29 april 2016
Uitgeverij
Komma, Uitgeverij
ISBN
9789491525490
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic