The gift

,

0

Demian Lichtenstein is een succesvol en gewild filmmaker en producent. Hij omgeeft zich met dure spullen, mooie vrouwen, grote huizen en snelle autos. Maar ergens voelt hij een enorme leegte en komt hij tot het besef dat hij zijn leven radicaal om moet gooien. Een van de dingen die hij besluit te doen is om zijn zus Shajen Joy Aziz te bellen die hij al jarenlang niet meer heeft gesproken. De hereniging zorgt zowel bij Demian als bij Shajen voor een geweldige persoonlijke transformatie.

Het boek en de film zijn het persoonlijke verslag van hun leven, van hun zoektocht en van hun inzichten. Demian en Shajen ontmoeten de grote spirituele leiders van dit moment, waaronder de Dalai Lama, Mark Victor Hansen, Michael Bernard Beckwith, Barbara De Angelis, Lucia De Garcia, Jack Canfield, Dr. Sonia Powers en Sri Sri Ravi Shankar, om een antwoord te krijgen op de vraag: hoe ontdek je jouw unieke Gift en wat kun je de wereld daarmee geven. The Gift is zowel een bij zonder verhaal van een broer en zus, als een unieke beweging die je helpt jouw Gift te vinden en uit te dragen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
02 oktober 2012
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000318704
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic