The leftovers

5

Artikelen 1
Boek bij de nieuwe adembenemende topreeks van HBO, nu ook op Canvas
Wat als over de hele wereld van het ene moment op het andere 140 miljoen mensen plots verdwenen zijn? Zonder verklaring. Ook de inwoners van Mapleton verloren hun buren, vrienden en geliefden tijdens het Plotse Vertrek. Burgemeester Kevin Garveys familie is uiteen gevallen tijdens de ramp: zijn vrouw Laurie heeft zich aangesloten bij de sekte van de Schuldige Achterblijvers. Zijn zoon Tom is gestopt met school en volgt nu een dubieuze profeet, Holy Wayne. Enkel Kevins tienerdochter Jill blijft over - en ze is verre van het voorbeeldige meisje van vroeger.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
310
Laatste editie
25 september 2015
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401428088 , 9789401430081


Artikelen over The leftovers

The Leftovers, van boek naar tv
31 oktober 2015 3 likes
  Meer artikelen

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Een te open einde

door Anne Terwisscha op 31-10-2015

Wat zou er gebeuren als opeens wereldwijd 140 miljoen mensen, twee procent van de bevolking, verdwijnen? Die vraag is het uitgangspunt voor The leftovers  van Tom Perrotta. Hij situeert zijn roman in het Amerikaanse dorpje Mapleton, drie jaar na het Plotse Vertrek. Er is nog steeds onduidelijkheid over het waarom van de verdwijning. Was dit een  bijbelse voorspelling die uitkwam? Zijn de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic