The vampire Diaries - Stefans Dagboeken 5 en 6 - Toevlucht & Gedwongen

5

Weer twee spannende boeken over de onweerstaanbare Salvatore-broers, waarin de jagers worden opgejaagd en een wrede vijand uit het verleden van Stefan en Damon opduikt.

Deel 5 – Toevlucht

Na de gewelddadige gebeurtenissen in Londen ligt het leven van -Stefan en Damon weer in puin. Langzamerhand komen ze erachter dat de bron van de haat en woede van hun aartsvijand zijn oorsprong vindt in hun eigen verleden – en bij de vrouw die hun levens voorgoed veranderde. Kunnen ze hun verschillen opzij zetten voordat hun tegenstander zijn bloedige plannen kan uitvoeren?

Deel 6 – Gedwongen

Stefan en Damon dachten dat ze het kwaad in de wereld wel kenden, maar niets en niemand is zo kwaadaardig als Samuel, de wrede -vampier die alles op alles zet om Katherines dood te wreken en de Salvatore-broers te vernietigen. Om te voorkomen dat Samuel de macht over zowel vampiers als stervelingen in handen krijgt, roepen Stefan en Damon de hulp in van wel heel onwaarschijnlijke bondgenoten: heksen.
Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Asylum & Compelled
Serie
Stefans Dagboeken (5 en 6)
Genre
Young Adult
Vertaald door
Karin Breuker
Laatste editie
30 april 2014
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789460239915 , 9789460239922 , 9789022569764
Bestel dit ebook vanaf  €3,99 bijSchrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic