9789045208824_VRK

Thorag de Germaan

8
Gelezen 9 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Spetterende aftrap van een spectaculaire historische serie in 12 delen!

In zijn Germanen-saga brengt Jórg Kastner de tijd van de Cherusk Arminius tot leven, en de wereldberoemde slag waarin hij de legers van Varus versloeg. Hoofdpersoon van de serie is Thorag, die er samen met zijn wapenbroeder Arminius op uit trekt om het Germaanse land van de Romeinen te bevrijden.

In Thorag de Germaan hebben Thorag en Arminius in het Oosten gevochten tegen de Romeinen, waarna ze zich naar huis begeven, het land dat de Romeinen Germania noemen. Buitensporig hoge belastingen hebben vele stammen, waaronder de Cherusken, tegen de Romeinen opgezet en Thorag voelt, hoewel hij zelf Cherusk is, veel wantrouwen omdat hij zelf ooit onder de Romeinse keizer Augustus heeft gevochten.


Hij ziet zich gedwongen om naar een Romeinse nederzetting aan de oevers van de Rijn te vluchten, maar ook daar wordt hij weggekeken door de wantrouwende Romeinen. Hij besluit zich daarom aan te sluiten bij een Cheruskische opstand die wordt geleid door Arminius, waarmee ze een Romeinse generaal en zijn drie legioenen in een val laten lopen.

Thorag de Germaan wordt vervolgd door Wolvenbroeders dat in september 2015 verschijnt.

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Germanen-saga (1)
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Laatste editie
15 mei 2015
ISBN
9789045208824 , 9789045210520
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 4,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Aardig

door: Henk327 1 like
Leuk om te lezen dat de hoofdpersoon (Thorag) in deze serie naast Arminius staat, over de laatste zijn al een aantal boeken geschreven. Wel verrassend dat deze serie (Germanen-saga) uit 12 delen bestaat. De boeken zelf, de eerste drie uitgekomen delen tot nu toe, had wel in één boek uitgegeven...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook