Thuis in de achterhoek

0

Kloosters, kerken, landgoederen, kastelen, cultuur, folklore, sagen en legenden, natuur, streekrecepten, evenementen, bezienswaardigheden. Een zwerftocht door het heden en verleden van deze markante regio. Een veelzijdig, fraai geïllustreerd, gebonden boek voor mensen die in de Achterhoek wonen, gewoond hebben of er graag naartoe gaan. En een prachtig souvenir voor de vele toeristen.
Landgoederen, kastelen, fraaie kerkdorpen, sfeervolle binnensteden en veel, heel veel natuurschoon - dat is karakteristiek voor de prachtige Achterhoek, het meest oostelijke deel van Gelderland. Een prachtplek om te wonen en om met vakantie te gaan. Thuis in de Achterhoek neemt u mee op een zwerftocht door het heden en verleden van deze markante regio. Van Aalten tot Zutphen, van mosterdmuseum tot Maristenklooster, van witte wieven tot Wielewaalpad, alles komt aan bod. Thuis in de Achterhoek laat zien waarom zoveel mensen zeggen: 'Ik voel mij thuis in de Achterhoek.'
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
30 mei 2007
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789058975867
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic