Thuis in de keuken

1

Artikelen 2

Tips en trucs voor een slimme planning en voorraad in huis
Thuis in de keuken gaat over hoe je in de hectiek van het dagelijkse, doordeweekse koken meer gemak brengt. Maar ook hoe je het plezier in koken terugvindt.
In de praktijk lijkt 'tijd' een beperkende factor. Recepten moeten snel, sneller, snelst. Dit kan je een opgejaagd gevoel geven waardoor je gestrest in de keuken staat. Ans laat zien hoe het anders kan. Met een handige planning en een goede voorraad in huis kun je eindeloos variëren met verse producten. Lekker veel groente en af en toe een stukje vlees of vis.
De recepten in het boek zijn zo opgezet dat je ze kunt aanpassen aan je eigen smaak. Want dat geeft gemak: je hoeft niet op zoek naar de ingrediënten bij een recept, maar gaat aan de slag met wat je in huis hebt. Zo kan koken ontspanning zijn, een moment van rust, waarbij je je hoofd leeg kunt maken.
Thuis in de keuken staat vol ideeën om ook eens buiten de comfortzone van je kookrepertoire te stappen. Ans laat zien hoe je van je keuken een proeftuin kunt maken, een fijne plek om te koken en te eten. Met recepten voor onder meer snelle smaakmakers, stoofschotels, soepen, pasta's, ovengerechten, maaltijdsalades en tapas van restjes.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
08 oktober 2015
Uitgeverij
SimplifyLife
ISBN
9789462500822


Artikelen over Thuis in de keuken

  Meer artikelen

Hebban recensie

Goed advies: koken met wat er al is!

door Sia Vogel op 16-11-2015

Een kookboek? Of eigenlijk toch ook weer niet? Ja, toch wel, maar dan wel een bijzonder. Ans Withagen, onder andere van Kookgenoot, schreef Thuis in de keuken, een kookboek met heel veel extra’s. De eerste ruim 60 bladzijden gaan over van alles een thuiskok kunt doen om zonder stress een goede, gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten. Over het inrichten van de keuken, over wat er in de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic