Tijd om te sterven

0

Tweede deel van Jo Middletons trilogie, waarin de reclameman plots eigenaar wordt van een groot fortuin, een schenking onder bepaalde voorwaarden en met een goed doel. Maar wat eerst een vriendendienst lijkt te zijn, draait snel uit op een ware lijdensweg. Door het aanvaarden van de overdracht belandt hij met zijn gezin in een spinnenweb van bedreigingen en moord. Corruptie en maffiapraktijken doorkruisen zijn leefwereld die nog meer in gevaar komt wanneer een mysterieus iemand jacht op hem maakt. Middleton laat zich niet kortwieken en stelt alles in het werk om vrouw en kind van gevaar te vrijwaren. Vraag is of hij daarin zal slagen?
Een kanjer van een thriller waarin fictie en realiteit verweven zijn. (Het Nieuwsblad) Treffende karakters van personages, sprekende verhalen met scherpe beelden en metaforen die zich als een film voor de ogen afrollen. (L.L.) Beklemmende, literaire thriller met een bloedstollend slot. (Ring-TV)
Werken van Wies Borre
Tijd om te Sterven is een beklemmende thriller waarin de spanning nooit ver weg is. Een ontstellend verhaal over het wel en wee van de onfortuinlijke hoofdfiguur.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
450
Laatste editie
31 oktober 2012
Uitgeverij
Uitgeverij Boekenbent
ISBN
9789462031401

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic