Timboektoe rocks!

18

Het is een jaar geleden dat de ouders van Kars en Isa een camping zijn begonnen in de Dordogne. Timboektoe is dankzij de hulp van alle vrienden inmiddels een populaire camping. Zodra de zomervakantie aanbreekt, reist de vriendengroep meteen naar Frankrijk. Annabel en Justin kunnen niet wachten tot ze Kars en Isa weer zien. Het belooft een heerlijke zomer te worden. Maar al snel gebeurt er van alles. De vader van Jules kondigt aan dat hij wil verhuizen. Jules vindt het verschrikkelijk, helemaal omdat zijn hond niet mee kan. Een meisje van de camping wordt verliefd op Kars, en probeert hem en Annabel uit elkaar te drijven. Edgar krijgt verkering met de Franse Sophie, maar haar ex Alain laat dit niet op zich zitten en begint met zijn vrienden Edgar te bedreigen. Op een nacht breekt er brand uit op het campingterrein. Is het een ongeluk of is het vuur aangestoken? En zijn alle inspanningen om van de camping een success te maken, voor niets geweest? Dit is het vierde deel in de succesvolle serie over camping Timboektoe. Opnieuw een zomers boek vol verliefdheid, intrigues, verdriet, avontuur en romantiek! Carry Slee (1949) is een van de succesvolste schrijvers van kinder- en jeugdboeken in Nederland. Haar boeken, waarvan er 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en Jonge Jury bekroond.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
06 juli 2012
Uitgeverij
Carry Slee
ISBN
9789049922115 , 9789049926335

Lezersrecensies (1)

Recensie Timboektoe rocks!

door: Mieke Piersma 1 like
Dit is het vervolg op 'Timboektoe Rules' en heb ook dit deel met plezier gelezen. Ik geef het een duimpje minder als de vorige, omdat er toch wel veel toevalligheden in voor kwam. Maar evengoed een lekker boek om te lezen en heb mij er prima mee vermaakt. Ik ga nu de afsluiter lezen: Missing...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic