Tina

4

Lijsten 1

Rick Verhagen groeide op als verlegen jongetje met rood haar en een meisjesachtig uiterlijk. Hij werd vaak gepest. Zijn ouders hadden weinig tijd voor hem. Op negenjarige leeftijd besloten zijn ouders te scheiden: dit werd voor Hollander een lange pijnlijke weg naar liefde. Verhagen droomde ervan om als zanger op het podium te staan, maar hij werd danser in clubs en vervolgens stripper, deed live seksshow voor Wasteland en toerde van Ibiza tot New York. Totdat de gay-pornoindustrie hem in het vizier kreeg. In Hollywood opende een duistere wereld waar het gebruik van de drug crystal meth aan de orde van de dag was. Zijn Amerikaanse droom werd een nachtmerrie. Verhagen werd aangerand en misbruikt. De donkere en chaotische wereld van de tinagebruikers werd een weg with no return. Zijn leven zou voor goed veranderen na een overdosis aan de gevaarlijkste drug ter wereld. In #TINA waarschuwt Verhagen op indringende wijze voor de drugs die ook in Nederland steeds populairder wordt. Een drugs die fatale gevolgen kan hebben.

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
23 maart 2017
Uitgeverij
Gibbon Uitgeefagentschap
ISBN
9789491363658 , 9789491363726
Bestel dit boek vanaf  €21,00 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Een bizarre levensloop waar geen eind aan lijkt te komen

door Rosemarie van Herwaarden op 14-01-2018

Rick Verhagen groeide op in een klein dorpje en verhuist begin jaren 90 naar Amsterdam. Als klein jongetje wordt hij gepest om zijn rode haren en heeft hij een moeilijke jeugd. Liefde en warmte ontbreken die tijdens zijn jeugd ontbreken, probeert hij op te vullen met het Amsterdamse uitgaansleven.

De biografie van Verhagen is vanaf het moment dat je het boek openslaat een stortvloed aan...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic