toekomst op de tocht

,

2

WAARGEBEURD - STERKER DAN FICTIE!
Het waargebeurde verhaal van Vera Lievens is onwaarschijnlijker dan fictie. Vera heft een passie voor verre reizen. Van bij het begin legt ze haar herinneringen vast in boeiende reisdagboeken. Als ze na een ongelukje tijdens een reis naar India een routine-operatie aan haar rug moet ondergaan, blijft ze verlamd achter. Plots staat ze voor het besef dat ze haar hele toekomst anders zal moeten invullen. En daar blijft het niet bij.
Onverwachte complicaties verergeren haar toestand. Het is het begin van haar 'Groote Oorlog met zichzelf', een niet te overziene, maar vooral ontroerende lijdensweg. Ook haar ervaringen op deze reis naar een onzekere bestemming blijft Vera optekenen in een dagboek. De mooie herinneringen aan de grappige en soms bizarre verhalen uit haar exotische reizen geven haar kracht om te blijven vechten voor haar leven.
CHRIS PICAVET woont in Sint-Niklaas en werkt al vijfentwintig jaar als sportjournalist bij VRT-televisie.
VERA LIEVENS woont ook in Sint-Niklaas en is gepassionneerd door wandelen en reizen. Ze werkt al ruim twintig jaar als vrijwilligster in een speel-o-theek voor gehandicapte en langdurig zieke kinderen.

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
07 april 2015
Uitgeverij
Kramat
ISBN
9789462420304

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Mooi, ontroerend boek

door: Feetje 1 like
Hoeveel pech kan een mens hebben? Dat vraag ik me af na het lezen van dit boek. Vera en haar man Etienne zijn echte reizigers. Tijdens de feestdagen van 2004 ruilen ze het koude België in voor een rondreis door het warme Afrika. Enkele maanden later beleven ze samen met kleindochter Elke de tijd...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic