In de aanval

20

Lijsten 1

In Noord-Korea is een jonge dictator aan de macht gekomen die de wereld wil laten zien dat er niet met hem te spotten valt. De ontdekking van zeer waardevolle mineralen in zijn land heeft de economie een impuls gegeven en het verworven kapitaal stopt hij in de ontwikkeling van een grootschalig nucleair programma. In korte tijd ontwikkelt de kluizenaarsstaat zich tot een zeer gevaarlijke speler op het wereldtoneel.

En er is nog slechts één extra stap nodig om het perfecte plan te vervolmaken: de eliminatie van de machtigste man van de Verenigde Staten... president Jack Ryan.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
528
Laatste editie
12 april 2016
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789400507067 , 9789044974829

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €8,99 bijHebban recensie

Voor Jack Ryan fans een musthave

door Cees van Rhienen op 19-05-2016

Mark Greaney was er al vóór Tom Clancy in 2013 overleed en onder andere Verdenking van verraad is ook volledig van zijn hand. In 2014, een jaar na Clancy’s overlijden, is in Amerika zijn tweede volledige verhaal in de Jack Ryan-serie verschenen onder de titel Full Force and Effect. Onlangs verscheen ook dit deel in het Nederlands als In de aanval.

Jack Ryan zit alweer enkele jaren op de...


Lezersrecensies (2)

Een top boek

door: Heidi 1 like
Tom Clancy overleed op 1 oktober 2013. Mark Greaney werkte daarvoor al met hem samen aan drie boeken rond Jack Ryan en na zijn overlijden heeft hij de serie zelfstandig voortgezet, succesvol. In de aanval is de tweede van zijn hand. Het is een boek met verschillende lijnen die op een...

Greaney omarmt de erfenis van Clancy met verve

door: Dazzle 2 likes
Al voor het overlijden van Tom Clancy in 2013 werkte Mark Greaney samen aan de boeken rond de legendarisch Amerikaanse held en president Jack Ryan. In de aanval is het tweede vertaalde boek waar hij alléén voor verantwoordelijk is. Eigenlijk is er niet heel veel veranderd in de stijl van...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic