Tommie en Lotje gaan op vakantie

,

1

In het vijfde deel van de Tommie en Lotje-serie gaan zij met hun ouders op vakantie naar 'het boshuisje'. Daar ontdekken ze dat de buurvrouw toch geen echte heks is, 'overvoeren' ze de eekhoorntjes en sluiten ze vriendschap met 'ridder' Jordie. Ook het uitstapje naar het pretpark en de periode na de thuiskomst worden beschreven. De negen verhalen zijn weer onderverdeeld in hoofdstukjes van ca. 3 p. Het boek is extra aantrekkelijk uitgevoerd door de goed bij de verhalen passende, gekleurde tekeningen (aquarel gecombineerd met inkt). De auteur heeft eens opgemerkt: 'Ik schrijf over dingen, die ik ken, dicht bij huis dat is mijn terrein!' Ook in deze bundel slaagt de auteur er weer in de wereld van jonge kinderen raak te typeren.

Verschenen in
Serie
Tommie en Lotje (5)
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
01 juli 2007
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000318971 , 9789000031993 , 9789026996153
Bestel dit ebook vanaf  €6,11 bijLezersrecensies (1)

Jacques Vriens - Tommie en Lotje gaan op vakantie

door: Ikvindlezenleuk (Mathilde) 1 like
Tommie en Lotje zijn broer en zus. Lotje is de oudste. De vakantie begint al met ruziemaken. Ze gaan met hun ouders naar een bungalowpark. Daar ontmoeten ze een ridder. Wat gaan ze allemaal doen tijdens de vakantie? Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk:...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic