Torak en Wolf

23

Top25's 3

Niemand anders dan de twaalfjarige jongen Torak kan het Kwaad stoppen, maar hij is gewond en op de vlucht. Hij is een buitenstaander, net als zijn vader, en hij heeft nog nooit andere mensen ontmoet. Nu is zijn vader vermoord door een enorme beer en wordt Torak achtervolgd. Hij moet zien te overleven met als enige bondgenoot een wolfsjong en als enige wapens zijn vaardigheden als jager en verzamelaar.

Torak en Wolf is het eerste deel in de spannende zesdelige serie over Torak, zijn trouwe vriend Wolf en het mysterieuze meisje Renn waarmee schrijfster Michelle Paver internationale bekendheid verwierf. Michelle studeerde in Oxford en werkte dertien jaar als advocaat. Nu schrijft zij aan haar nieuwe serie Tijden van goden en gevechten.

Verschenen in
Serie
Torak en Wolf (1)
Genre
Kind & Jeugd
Vertaald door
Ellis Post Uterweer
Laatste editie
24 juli 2015
Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9789044312232 , 9789044313635 , 9789044316025 , 9789044338935 , ...
Bestel dit ebook vanaf  €8,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Prachtig verhaal

door: EllyK 1 like
Het is erg lang geleden, dat ik dit jeugdboek las en de opvolgende delen. Ze zijn me in zoverre bij gebleven, dat dit deel op mijn top 25 mooiste boeken terecht is gekomen. Een mooi verhaal uit oude tijden. Voor zowel volwassenen als jongeren te lezen. Het verhaal gaat over een twaalf jarige...

Torak en Wolf - Michelle Paver

door: Sanne Nijsen 1 like
(Recensie komt oorspronkelijk hier vandaan: https://nlboekenrecensies.wordpress.com/torak-en-wolf-avonturen-uit-een-magisch-verleden-michelle-paver/) Torak en Wolf: Avonturen uit een magisch verleden– Michelle Paver Het is winter. Torak is 12 zomers oud. Een beer terroriseert het Woud. Wanneer...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic