Tot de dood ons scheidt

11

Spots 1

Een moeder slaakt een hartenkreet uit: Grijp in!
Tot de dood ons scheidt is het schokkende verhaal van een moeder die strijdt voor haar kinderen en niet opgeeft. Ze is jarenlang geterroriseerd door haar ex-man en op een geraffineerde wijze (gaslighting) geestelijk mishandeld. Het ouderlijk gezag dreigt haar nu ontnomen te worden. Een ongelijke strijd, zonder enig recht op juridische bijstand en in de steek gelaten door jeugdzorg.
"Je bent mijn vrouw. Als je bij me weggaat, dan zorg ik ervoor dat je de kinderen nooit meer ziet. Ik ontvoer ze naar Mexico. Ik zeg iedereen dat je gestoord bent. Ik ga het huis nooit uit. Ik maak je financieel kapot en ga daar mee door tot je zelfmoord pleegt. Je weet wat je te doen staat." Hij zegt het fluisterend in mijn oor en streelt ondertussen mijn gezicht.

Verschenen in
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
23 februari 2018
Uitgeverij
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461562449


Door lezers

Jeanets Boekenwereld / Uitdaging alle 50 categorieën afvinken #5
17 juni 2018 1 reactie
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Dat dit in Nederland voorkomt, niet te geloven.

door: Caroline Kuiper 1 like
Tot de dood ons scheidt - Yvonne Floor "Deze oneerlijke strijd MOET stoppen" #BOEK IS UIT DE HANDEL GENOMEN EN NIET MEER TE BESTELLEN# Nederlands 1e druk 9789461562449 februari 2018 Paperback 240 pagina's Achterflap: Een moeder slaakt een hartenkreet uit: Grijp in!  Tot de dood ons scheidt is...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic