Totally simple food

0

Totally simple food staat vol met heerlijke gerechten voor elke dag. Jill Dupleix, culinair auteur van de The Times, zorgt met dit boek voor een onweerstaanbare reeks eenvoudige en snelle recepten. Haar eigen levendige fotografie zet daarbij de toon: dit zijn stuk voor stuk lekkere, lichte en gezonde gerechten – vol kleur, inspiratie en energie.

In dit boek vindt de lezer meer dan 200 recepten voor de dagelijkse maaltijd, heerlijke tussendoortjes of eenvoudige dineetjes en veel nieuwe, snelle ideeën om de maaltijd extra smaak en kracht te geven. Met haar typerende nuchtere benadering en haar wijze woorden van advies schreef Jill dit heerlijke boek, dat bewijst dat gezond en eerlijk eten met een moderne twist totally simple kan zijn.

Jill Dupleix is een van de invloedrijkste culinaire auteurs van Engeland. Haar receptenrubriek in The Times heeft een grote schare trouwe lezers en van haar hand verschenen twaalf kookboeken. Jill’s onweerstaanbare recepten en levendige stijl zijn ook te bewonderen in het culinaire tijdschrift Delicious en Jill is vaak te gast als chef-kok in de kookprogramma’s van de BBC. Zij werd onlangs door de Britse Guild of Food Writers onderscheiden als kookschrijver van het jaar voor haar bijdragen in The Times.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
368
Laatste editie
13 maart 2009
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059562479

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic