Tournée Générale

0

Wie dacht dat Jean Blaute & Ray Cokes na twee seizoenen Tournée générale niets meer over bier konden bijleren, heeft het helemaal mis. In Tournée générale 3 vervolgen ze hun tocht door de trends en tradities van bierland België - en piepen ze zelfs even over de Franse en Nederlandse grens. Ze laten zich met plezier nog eens onderdompelen in de wereld van aroma's en smaken, ontdekken hoe wetenschappelijk bier kan zijn en proeven van enkele beroemde en minder bekende toppers.
Want één ding is duidelijk: er is leven in de brouwerij. Niet alleen duiken er heel wat nieuwe trends op, zoals biercocktails en op hout gerijpte bieren. Daarnaast zijn veel tradities levendiger dan ooit - denk maar aan het succes van de trappisten en het oud bruin.
Bier zoals je het nog niet gezien en beleefd hebt, dat is wat je mag verwachten in Tournée Générale 3. Met interessante weetjes en leuke tips voor biertrips onder de arm nemen bierliefhebbers Jean en Ray de lezer mee op een boeiende road trip. En natuurlijk lanceren de twee traditiegetrouw ook weer een eigen bier: Tournée Générale Premium Tripel!
Journaliste Sofie Vanrafelghem schrijft voor diverse biermagazines, organiseert bierdegustaties en doceert het vak Algemene Bierkennis.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
231
Laatste editie
14 februari 2013
Uitgeverij
Van Halewyck
ISBN
9789461311641
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic