Traag

0

In dit vijfde nummer van het Bookazine KOOK ZE! is het thema TRAAG.
Wat komt er in traag?
- 40 gerechten : de klassiekers onder pruttelgerechten: coq au vin,cassoulet, tête de veau, stew en stoofvlees, maar ook gastronomie
en de langzaamgaar technieken.
- De ontleding van onze 'hutsepot' en de business achter 'soepen en bouillons'
- Een historisch verhaal over stoverijen door Dirk De Prins (Culinair Ambiance)
- Alles over rijpen : drogen, confijten, marineren, kaas en vlees en de top10 van de traagst groeiende ingrediënten.
- Een stap voor stap beeldverhaal hoe je zuurdesembrood, verse ravioli's en bladerdeeg moet maken
- Mac Van Dinther (De Volkskrant) brengt een kritisch verhaal over SlowFood
- en natuurlijk ook de portret galerijen
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
03 november 2009
Uitgeverij
Minestrone
ISBN
9789490028114

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic