Traditionele Indiase karmakaarten

0

Laura Tuan & Silvana Alasia
Traditonele Indiase Karmakaarten
Een orakel uit het oude India - Traditionele waarden geven geven inzicht in het moderne leven
illustraties: kleur en zwart/wit
omvang: 96 blz.
formaat: 105 x 195 mm
bindwijze: Paperback
Set: boek + 33 kaarten (full-colour)
Prijs: 11,50
ISBN: 978 90 6378 523 9
Op deze liefdevol getekende kaarten zijn de Oude Indiase goden afgebeeld. Door de sprekende symboliek van de symbolen op de kaarten, leent dit kaartspel zich bij uitstek voor o.a. meditatieve doeleinden. De symbolen werken direct op het onbewuste in. Dat betekent, dat daar waar het verstand de sterke werking van de kaarten niet direct bevat, het gevoel en de emoties des te sterker reageren op deze symbolen en heftige reacties kunnen losmaken.
Pas nadat het 'vrije' ontwikkelingsproces door het onbewuste en het gevoel in evenwicht is, kan het begrensde verstand zich met dit proces bezighouden. Op deze wijze leren wij o.a. innerlijke blokkades op te heffen.
Daarom kunnen bijvoorbeeld tijdens een meditatie spontaan beelden uit voorbije incarnaties voor het innerlijk oog verschijnen. Deze beelden kunnen ons helpen ons karma te ontraadselen, het beter te leren begrijpen en daardoor problemen op te lossen.
Het bijbehorende boek dat een uitvoerige beschrijving van iedere afzonderlijke kaart geeft, is daarbij een uitstekende gids. Per kaart wordt de symboliek besproken, de helende betekenis verklaard, duidelijke sleutelwoorden gegeven en ten behoeve van het oplossen van problemen wordt een stapsgewijze begeleiding gegeven. Tevens worden er diverse legpatronen uitgelegd.
De Tradiotionele Indiase Karmakaarten zij een onmisbaar instrument voor o.a. therapeuten en voor iedereen die zich met 'karmisch werk' bezighoudt.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
95
Laatste editie
06 mei 2002
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063785239
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic