Trainer zonder grenzen

1

De avonturen van Kuifje in voetballand
De voetbalmaffia in Finland, handtastelijke oliesjeiks in Qatar en een deportatie door Mugabe in Zimbabwe... Er zijn maar weinig zaken die Tom Saintfiet in zijn carrière als voetbaltrainer wereldwijd niét heeft meegemaakt. In België en Nederland doet zijn naam niet overal een belletje rinkelen, maar in pakweg Namibië of Jemen kan hij niet over straat lopen zonder herkend te worden. Tom Saintfiet trainde voetbalclubs in zowat elke uithoek van de wereld. En hoewel de spelregels overal dezelfde zijn, ontdekte hij hoe verschillend voetbal wordt beleefd in al die uiteenlopende culturen. In Trainer zonder grenzen maakt de 41-jarige Belg de balans op van zijn onwaarschijnlijke trainerscarrière tot nog toe.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
16 mei 2015
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401425711
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een Belg met een grotere mond dan de Nederlanders

door: Jan M. Jorna 1 like
Bijdehand is Tom Saintfliet altijd geweest. Bij Telstar verwoordde iemand het ooit als: ‘Nu hebben we een Belg gevonden met nog een grotere mond dan de Nederlanders!’. Terwijl aan deze titel nog wel een positieve draai kan worden gegeven wordt dit lastiger bij ‘betweter’ of ‘blaaskaak’....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic