Tram van half zeven

,

2

"Osman, kruidenier in een avondwinkel, heeft een droom: hij wil een huis bouwen om daarmee zijn vrouw en kind terug te winnen. Maar Osman heeft ook een probleem: hij heeft speelschulden en de schuldeiser zet hem onder druk om te betalen.
Op een avond loopt een 16-jarig meisje de winkel binnen en zij vraagt of ze er de nacht mag doorbrengen omdat ze de laatste trein naar huis gemist heeft. Osman besluit haar onder zijn hoede te nemen en na verloop van tijd neemt hij haar voorzichtig in vertrouwen over zijn droom. Ook het meisje laat zich van haar kwetsbare kant zien en uiteindelijk leidt dat tot toenadering. Maar hun samenzijn wordt op de proef gesteld en wat zo mooi begon loopt heel anders af.
De tram van half zeven is een verhaal over het najagen van dromen: die van Osman staat op het punt uit elkaar te knappen en die van het meisje moet nog gestalte krijgen.

In dit indrukwekkende debuut roept Michiel Klein Nulent een wereld op waarin wederzijds vertrouwen,gaandeweg plaats maakt voor aantrekkingskracht en tedere verleiding. De tragische Osman en het kwetsbare, jonge meisje zullen de lezer lang bijblijven."
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
21 december 2012
Uitgeverij
Contact
ISBN
9789025431556 , 9789025433994
Bestel dit ebook vanaf  €6,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Pijnlijk mooi ...

door: Marco Geldermans 1 like
‘Steeds harder begon het te regenen... Was dat een kikker die hij zag, een kikker die voor zijn gezicht over de stenen hopte en zijn wangen opblies tot kauwgombalbellen? ... Hij zag niet waar ze vandaan kwamen, maar het werden er steeds meer. Iedere druppel die de grond raakte leek tot een kikker...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic