Treintaal

3

Al acht jaar lang pak ik de trein om tussen mijn huis en werk te reizen. In tegenstelling tot de meeste treinreizigers, doe ik dit met veel plezier. In de coupé wordt immers veel gepraat, wat ik als taalfanaat zeker kan waarderen. Ongegeneerd en fanatiek luister ik mijn medereizigers af. Op zoek naar versprekingen. En dat zijn er nogal wat.

Zo hoorde ik eens een zakenman zeggen dat hij handen en ogen tekort kwam om een deadline te halen. Of een studente die opgelucht vertelde dat er na het inleveren van haar scriptie een blok van haar been viel.

Voor het Treintaalboek heb ik de leukste en populairste quotes uit mijn collectie gekozen. Met in totaal 100 quotes, waarvan 50 nog nooit eerder vertoonde, hoop ik je aan het lachen te maken. In de coupé of ergens anders.

Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
01 november 2018
ISBN
9789082941807

Lezersrecensies (1)

Bedankt voor de glimlach en het schateren

door: Wess 1 like
Het Treintaalboek is simpel opgemaakt en van goede kwaliteit. De echte kracht komt pas naar voren in de opbouw van het boek. Iedereen die bladzijde voor bladzijde leest krijgt een glimlach op zijn gezicht met zo nu en dan een kreet van blijdschap of bulderend van het lachen. Het is bijzonder om te...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic