Barista! - Troost

47

Artikelen 3 Lijsten 1 Spots 1

Laura, Iris en Sophie werken bij koffiebar Barista! in het centrum van de stad. Dit is zó niet hoe ze zich het leven na hun studie hadden voorgesteld. In plaats van dat ze een vette baan hebben, zetten ze koffie voor mensen met een vette baan. Ondertussen laat Mister Right ook op zich wachten. Maar liefde komt soms uit een onverwachte hoek... Barista! bestaat uit drie sprankelende geestige romans over liefde en vriendschap, het loslaten van verwachtingen en het omarmen van nieuwe kansen. Verfrissend als ijskoffie en hartverwarmend als cappuccino. Sprankelende feelgood, verfrissend en echt.

Verschenen in
Serie
Barista! (3)
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
03 juni 2014
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401601818 , 9789401601733


Artikelen over Barista! - Troost

Elsbeth Witt: Mijn Eerste X
15 september 2015 1 like
  Meer artikelen


Door lezers

Nog een paar bladzijden ... / Reading Challenge 2016 #41 tot en met #50
24 juli 2016 2 reacties
  Meer artikelen

Hebban recensie

Lachen, zwijmelen en watertanden

door Diane Kooistra op 19-08-2014

In deel drie gaat de auteur verder met het verhaal waarmee deel twee is geëindigd. Sophie is sinds deel één aangenomen als Barista en heeft het naar haar zin op haar werk. Het wordt wel lastiger combineren met de zorg voor haar dochter van zeven nu haar nichtje Nadia ook in Barista werkt (sinds deel twee). 

Het laat een volwassener stukje zien in het verhaal van deze twintigers want waar de andere...


Lezersrecensies (2)

Het juiste ritme

door: Bianca Schepel 1 like

In dit derde deel van de Barista!-trilogie krijgt de lezer de tijd om op adem te komen. Dit boek heeft iets minder vaart dan de twee voorgaande boeken, maar Troost stelt zeker niet teleur. Elsbeth Witt gaat in dit boek verder in op de achtergrond van het hoofdpersonage Sophie en dat is helemaal...


In één ruk uitgelezen!

door: Gerrianne Groen 1 like
Troost gaat over single moeder Sophie. Sophie heeft toen ze 17 was een dochtertje gekregen, Yasmina. Met de vader heeft ze geen contact, die weet zelfs niet eens van het bestaan van zijn dochter af. Sophie hoopt dat het nog lang duurt voor Yasmina vragen gaat stellen over haar vader, maar helaas,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic