Trouw aan jezelf

16

Carole Barber is een succesvolle en wereldberoemde actrice. Na het overlijden van haar man Sean besluit ze een punt te zetten achter haar filmcarrière. Carole wil een roman gaan schrijven en besluit naar Parijs te gaan om haar gedachten over haar boek op een rijtje te zetten.

In Parijs wordt Carole omhuld door de luxe van het Ritz en ze voelt zich gelijk thuis in de romantische stad. Maar dan slaat het noodlot toe. Claire raakt zwaargewond door een autobom en raakt in een coma. Haar familie komt meteen naar haar toe, maar ze zijn niet de enigen: buiten houden de paparazzi haar in de gaten. En wie is die mysterieuze man die haar stiekem bezoekt?
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Els van Son
Laatste editie
17 februari 2011
Uitgeverij
Poema Pocket
ISBN
9789021801933 , 9789021038285 , 9789036426411
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Trouw aan jezelf

door: Natasja Toorn 1 like
Een prachtige roman zoals je van Danielle Steel gewend bent. Doordat Carole haar geheugen kwijt raakt bij een aanslag,komt je helemaal in haar verleden terecht,dingen die ze zelf niet meer wist rakelen weer op. Een boek met zoveel liefde dat je meesleept tot het eind.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic